İskenderunspor kulübü başkanı Hakan Bolat, destek görmemesi üzerine geçtiğimiz günlerde kulübün kapısına kilit vurulacağını açıklamıştı. Aradan yaklaşık 8-10 gün geçti; bu süreçte çok önemli değişiklikler yaşanmaması üzerine de bu kez eylem yapmaktan söz eder oldu.

Hakan Bolat yaklaşık 10 gün önceki dikkate değer açıklamasında özetle şöyle demişti: “Maalesef Benim İçin En Büyük Hayal Kırıklığı Belediye Başkanlığı Seçimlerinden Sonra Oldu. Eskisinden Daha Fazla Yalnız Kaldım! Gönül İsterdi ki, İki Hatay Spor’un Kümede Kalması için verilen Desteğin %10’u Play Off yolunda İskenderun Spor’a verilseydi. Geldiğim Bu Durumda Aile Olarak Maddi ve Manevi Olarak Çok Yorulduk. Küresel Ekonomik Sıkıntıların devam ettiği Bu Ortamda Tek Başımıza Devam Etmemiz Mümkün Değildir. Bu nedenlerden ötürü İskenderun Spor’u kapatmak zorundayız. Tabi ki İskenderun Spor’u Devam Etmek isteyen varsa kulübü devir edebiliriz.”

İskenderunspor’un İlk Rakibi Tuzlaspor İskenderunspor’un İlk Rakibi Tuzlaspor

İskenderunspor başkanı Hakan Bolat, bu açıklaması sonrasında kayda değer bir girişim görmeyince, haksızlık ve adaletsizliğe prim vermemek adına girişimde bulunacağını kaydetti ve şu paylaşımı yaptı: “Seçimden Önce Her Şeyi Yaparız! Seçimden Sonra Hiç Bir Şey Yapamayız! Mevzu Sadece İskenderun Spor Değil. İskenderun’da Amatör Futbolcuların Antrenman Yapacak Sadece Bir Tane Sahası Var. Bir Kaç Güne Yapacağımız Kutlu Yürüyüşe Tüm Amatör Futbolcuları ve Ailelerini de Bekliyoruz. Haksızlık ve Adaletsizlik Karşısında Sessiz Duran Dilsiz Şeytandır.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi