Hatay Samandağ ile Arsuz ilçelerini bağlayan sahil yolunda dağdan kopan kaya parçaları yola sürüklendi. Büyük ve küçük kaya parçalarının düştüğü yol geçici olarak ulaşıma kapatıldı.

Hatay'ın Defne İlçesinde Hafriyat Kamyonu Kazası: 5 Yaralı Hatay'ın Defne İlçesinde Hafriyat Kamyonu Kazası: 5 Yaralı

KALICI BİR ÇÖZÜM BULUNMALIDIR

Yapıldığı günden bu yana heyelan tehlikesi oluşturan yol nedeniyle vatandaşlar tedirginlik yaşadıklarını ifade ettiler. Yağışlar ardından sık sık heyelan felaketi yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar; “Sürekli heyelan endişesi yaşıyoruz. Yağışların hemen ardından dağdan kopan kaya parçaları yola düşüyor. Söz konusu heyelan anında bu yolu kullananların yaşama şansı yok. Heyelan sonrasında dağ eteklerinde4 bakım ve asfalt temizliği yapılıyor. Bu felaketi önlememektedir. Kalıcı bşir çözüm bulunmalıdır.” diyerek yetkililere seslendiler.

GSM SORUNU HALA ÇÖZÜLMEDİ

Daha önce de gazetemizde yer bulan haberlerde Samandağ-Arsuz yolu üzerinde meydana gelen kaza nedeniyle telefonların çekmemesi ve yardım talebinde bulunulmaması tekrar gündeme geldi. Vatandaşlar çekmeyen telefonlar nedeniyle her hangi bir felaket durumunda yardım ekiplerinin bölgeye ulaşamayacağını ifade ederek bu konunun çok önemli olduğunu ve acilen çözülmesi gerektiğini belittiler. Kenan CENGİZ

Editör: Haber Merkezi