Çıkan Fabrika Yangını Söndürüldü Çıkan Fabrika Yangını Söndürüldü

Hatay’ın turizm kentleri arasında yeni bir marka olarak yerini alması amacıyla projelerini sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi, sahil bölgelerinde düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı il genelinde yapılan tespit çalışmaları sonrasında kıyı estetiğini arttırmak ve vatandaşların sahillerde daha konforlu ve hoş vakit geçirmelerini sağlamak hedefiyle, Payas, İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerindeki kıyı şeritlerinde düzenleme yapıyor.
Büyükşehir ekipleri, Payas Sahili’nde yapılan çalışmalar kapsamında, kıyı bölgesine soyunma ve wc kabinleriyle duşluklar yerleştirirken vatandaşların güneşlenirken kullanmaları için şemsiye ve şezlonglar da alana ekledi.

Ayrıca aydınlatma sisteminin bakım onarımı yapılarak alanın bitkilendirilmesiyle beraber peyzaj çalışmasını da tamamlayan ekipler Payas Sahili’ni vatandaşların hizmetine sundu.
HBB yetkilileri Payas Sahili’nde yapılan çalışmaların tamamlandığını açıklarken diğer sahil bölgelerindeki düzenleme çalışmalarının devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanacağı bilgisini paylaştı. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi