Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Atakaş Hatayspor yarın konuk edeceği zorlu Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girdi ve maç saatine beklemeye başladı.

Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Zorlu Adana Demirspor maçında galip gelebilmek için herşeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Özbalta, Haftalardır üzdüğümüz taraftarlarımızı, Adana Demirspor maçında alacağımız galibiyetle sevindirmek istiyoruz dedi.

DEĞİŞİK BİR İLK 11 İLE ÇIKMASI BEKLENİLİYOR

Yarınki maçta Teknik Direktör Serkan Özbalta, Burak Öksüz’e formayı vermesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon 30’un üzerinde karılaşmaya çıkan Burak Öksüz’e şua ana kadar şans vermeyen Özbalta’nın Simon Falatte ve Ognjen Vranjes ikilisinin yaptığı üst üste hatalardan sonra bu ikiliden birini kulübeye çekmesi bekleniyor. Stoperde ve orta sahada değişikliğe gitmesi beklenen Özbalta yarınki Adana Demispor maçına değişik bir 11’le çıkacağı öğrenildi.

TAKIMDA EKSİK YOK

Adana Demirspor maçı öncesi Hatayspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Bordo beyazlı taraftarlar özellikle Ayoub El Kaabi, Saba Lobjanidze, Mehdi Boudjemaa, ve Ruben Riberio’dan gol bekledikleri Öğnelediler

DÜDÜK ŞEKER’DE

Hatayspor-Adana Demirspor maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Maçı Antalya bölgesi hakemlerinden Burak Şeker yönetirken, Yardımcılarını ise İsmail Şencan ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

MKÜ’de Öğrenci Dekanlığı Kuruldu MKÜ’de Öğrenci Dekanlığı Kuruldu

MAÇIN İLGİ GÖRMESİ BEKLENİLİYOR

Hatayspor açısından önemli olan karşılaşmaya bordo beyazlıların büyük ilgi göstermesi bekleniliyor.

İlginin yoğun olacağı tahmin edilen maçü için stat kapılarının saat 17:15’te açılacağı kaydedildi.

Hatayspor-Adana Demirspor maçı saat 19:15’te başlayacak. Karşılaşmayı BeinSportsü naklen verecek. Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi