Hatay’ın Dörtyol, Erzin, Kırıkhan ve Antakya ilçelerinde  uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan Operasyon’da 12 kişi çeşitli uyuşturucu maddeleriyle birlikte yakalandı.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; S.M.’nin Dörtyol Numune Evler Mahallesi’nde bulunan ikametinde yapılan aramada; 7,6 gram metamfetamin, 11,5 gram esrar maddesi, 24 5 gram uç maddesi, 2 adet 50 cm uzunluğunda dişi hint keneviri ile 4520 TL paraü ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, Olayla ilgili olarak ikamette bulunan S.M., S.A., E.S., A.H., M.A. ile F.Y. hakkında TCK 188. Maddeden ve 2313 SKM’den adli işlem yapılarak adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındıkları ifade edildi.

Bu arada, Erzin Mahmutlu Mahallesi’nde durumundan şüphelenilerek durdurulan 80… plakalı araç içerisinde yapılan aramada; 2,3 gram esrar, 1 adet suboxene uyuşturucu hap ileü 2 adet uyuşturucu madde ile cam aparat yakalandı. Yine Olayla ilgili olarak araçta bulunan K.C. hakkında TCK 191.maddeden adli işlem yapıldığı vurgulandı.

Depremzedeler İçin Yeni Kütüphane Depremzedeler İçin Yeni Kütüphane

UYUŞTURUCU SATICILARINA CEZA YAĞDI

Antakya Alahan Mahallesi’nde durumundan şüphelenilerek durdurulan M.İ.’nin yapılan üst aramasında; 100 gram metamfetamin , 30.09.2022 günü Kırıkhan Barboros Mahallesi’nde durdurulan 31… plakalı motosiklette bulanan O.A. ile A.S.K.’nin yapılan üst aramasında; 22,65 gram esrar bulunurken, her iki Olayla ilgili olarak araçta bulunan şahıslar hakkında TCK 191.maddeden adli işlem yapıldığı kaydedildi.

Açıklamanın sonunda,ü Antakya Cebrail Mahallesi’nde durdurulan İ.E.’nin yapılan üst aramasında; 35,65 gram metamfetaminü ele geçirilerek,ü Olayla ilgili olarak şahıs hakkında TCK 191. maddeden adli işlem yapıldığı bildirildi.

Kenan CENGİZ

Editör: Haber Merkezi