Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, toplantıya bakan yardımcılarının yanı sıra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş ve ilgili birim amirlerinin katıldığını belirtti. Toplantıda, ülke genelinde meydana gelen önemli asayiş olaylarının detaylı bir şekilde değerlendirildiğini ifade eden Yerlikaya, alınacak önlemler ve stratejiler konusunda görüş alışverişinde bulunulduğunu vurguladı.

Şok Gelişme: Narin Güran Soruşturmasında Asılsız İhbarlar Yapıldığı İddia Edildi Şok Gelişme: Narin Güran Soruşturmasında Asılsız İhbarlar Yapıldığı İddia Edildi

Yerlikaya, toplantının gündem maddelerine ilişkin yaptığı açıklamada, arama kararı çıkarılanlar, hakkında yakalama emri bulunanlar, kişilere ve mal varlığına karşı işlenen suçlar, kadına yönelik şiddet, sanal dolandırıcılık ve silah yakalama olaylarının ele alındığını aktardı. Bu konuların toplumun huzur ve güvenliği açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Yerlikaya, güvenlik birimlerinin bu alanlarda çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü belirtti.
Yerlikaya ayrıca, "Tüm suç odaklarıyla mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz. Yaz kış demeden yılın 365 günü görev yapan kahraman güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum." şeklinde konuştu. Yerlikaya, güvenlik güçlerinin toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalıştığını ve vatandaşların desteğiyle suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Muhabir: Kenan Cengiz