Kısa adı ARİAD olan Arsuz İş İnsanları Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlediği eğitime destek etkinliklerini bölgede yaşanan deprem felaketine rağmen bu yıl da devam ettirdi.

Arsuz İsos Otel’de düzenlenen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkan Vekili Özgür Murt, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Müdürü Ahmet Taştekin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV) Başkanı Yusuf Reyhanî ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyeleri, Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) yönetim kurulu üyeleri, Arsuz mahalle muhtarları ve davetliler katılım sağladı.

ARİAD Başkanı Adnan Ağır, açılış konuşmasında özetle şöyle dedi: “ARİAD olarak eğitime destek etkinliğimizin altıncısını gerçekleştirmenin mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. ARİAD olarak misyonumuz; bünyesindeki farklı sektörlerdeki iş insanları arasında birikim, bilgi ve fikir paylaşımına öncülük ederek işbirliği fırsatları oluşturmak, üyelerinin daha ileri iktisadi ve sosyal seviyelere ulaşmaları için gerekli çalışmalar yürütmek, çeşitli sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları, kamuoyu önderleri ile ilişkiler geliştirerek üyelerinin bu kuruluşlarda güçlü temsil ilişkileri içerisinde olmalarına rehberlik etmek, iş dünyasının sorunlarını tespit edip giderilmesi yönünde çalışmalar yapmak, yerel, bölgesel ve ulusal konularda projeler hazırlayıp üyelerle ve ilgili kurumlarla paylaşmak ve bu projelerin gerçekleşmesinde rol oynamaktır. Sosyal projelerimizle eğitime, gençlerimize desteklerimiz devam etmektedir.

Arsuz'da otluk ve çalılık alanda çıkan yangınlar söndürüldü Arsuz'da otluk ve çalılık alanda çıkan yangınlar söndürüldü

ARİAD Başkanı Adnan Ağır, eğitime destekte bulunan dernek yönetimi, üyeleri ve davetlilere teşekkür ederek plaket verdi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi