TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderunspor, birinci etap hazırlık kampı sonrasında yaptığı üç günlük iznin ardından geçtiğimiz Cumartesi günü Bolu’da 2. etap kampına başladı.

İlk etap kampını Afyonkarahisar’da gerçekleştiren Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. etap kamp çalışmaları için Bolu’da toplandı. Teknik Direktör Ümit Bozkurt’un öncülüğünde çalışmalarını Bolu Koru Otel Tesislerinde sürdüren İskenderun temsilcisi yeni sezona oldukça hazır durumda başlamak için antrenmanlarını sıkı şekilde sürdürüyor.

Turuncu-Mavili ekip ikinci sezona 27 Ağustos tarihinde 68 Aksaray Belediyespor maçı ile başlayacak. Yeni Stadyumun yapımına başlanmazken, geçici olarak düşünülen Sarıseki Futbol Sahasının da yeni sezona yetiştirilememesi nedeniyle temsilcimiz İskenderunspor, ilk 5 iç saha maçını yine İstanbul Eyüp Stadında oynayacak.

İskenderunspor, Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor İskenderunspor, Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

AHMET SİVRİ İSKENDERUNSPOR’DA!

Öte yandan İskenderunspor’da transfer çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor. Turuncu-Mavili Kulüp, son olarak Ankara Demirspor’da forma giyen orta saha ve kanat oyuncusu Ahmet Sivri ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada Sivri ile 2 yıllık anlaşma gerçekleştirildiği belirtilirken; “Anlaşmanın hem oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

68 Aksaray Belediye Spor Maçı Eyüp Stadında

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, yeni sezonda ligin ilk haftasında 27 Ağustos Pazar günü Eyüp Stadında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk edecek. Ligin ilk mücadelesi saat 17.00’de başlayacak. Temsilcimiz İskenderunspor kinci haftayı ise BAY geçecek. Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi