Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek yaptığı basın açıklamasında; “Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin 16 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştireceği Olağan Genel Kurulu’nda aday olmayacağımı ve yapılacak olan genel kurulun cemiyetimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, şimdiden seçilecek olan başkan, yönetim kurulu ve diğer kurullarda görev alacak olan meslektaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.

KONGRENİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

Açıklamasının devamında Temizyürek; “3 yıllık göreve seçildiğimiz zaman içerisinde planladığımız ve hayata geçireceğimiz bazı programlarımız normalleşme sürecinin başlamasının ardından daha yeni yeni yapılmaya başlandı. Bunların başında üyelerimizin eğitim ve sağlık sektöründe indirim protokollerinin yapılması, cemiyetimizin dijitalleşme ile alakalı ekipmanların alınması ve üyelerimizin çalışma hayatını kolaylaştırıcı bazı hamleleri gerçekleştirdik. İnşallah bizden sonra işbaşına gelecek olan yönetim kurulu bu hamleleri daha aktif bir şekilde ekip anlayışı içerisinde yerine getirecektir.

Değerli meslektaşlarım, 2019 yılında göreve geldiğimiz 3 yıllık bir dönemin sonunda cemiyetimizi ve üyelerimizi en iyi şekilde temsil ederek çalışmalarımızı sürdürdük. Bu süreç içerisinde Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne desteklerini esirgemeyen başta Hatay Valisi Rahmi Doğan, cemiyetimiz üyesi medya sahiplerine, yerel yöneticilerimize, resmi kurum ve kuruluşlara, iş insanlarına, STK’larımıza teşekkür ediyor, tekrardan yapılacak olan kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

Anadolu Dağlarında Alıç Zamanı: Hatay’da Doğanın Sesi Anadolu Dağlarında Alıç Zamanı: Hatay’da Doğanın Sesi

Mahmut SİVRİ

Editör: Haber Merkezi